Kurser

 

Hundkurser

Intresserad av att gå hundkurs?

Valpkurs
Allmänlydnad-/vardagslydnadskurs
Tävlingslydnadskurs
Spårskurs

Intresseanmälan till våra kurser sker hos oss butiken.

 


Kurser 2020


Valp- och unghundskurs – 4 tillfällen 

Välkommen på en kurs för valpar och unghundar där ni får ta del av bästa träningstips för att skapa en lättsam vardag med din hund. Kursen passar till dig som vill få verktyg till att skapa ett gott samarbete med din hund gällande vardagliga situationer. Exempelvis, inkallning, koppelpromenader och hundmöten.

Datum: 26-27/9 & 10-11/10

Tid: 11.00-12.00 (ca tider)

Kostnad: 1200 kronor

Instruktör: Märta Andersson

Plats: Bäsna Idrottsplats

Max antal kursdeltagare: 10 stycken

Anmälan sker genom att ringa/besöka Fyra tassar SAMT betala in anmälningsavgift. Du är inte anmäld förrän inbetalning skett!

Ta med gott godis till hunden, halsband samt klicker. Hunden ska även vara rastad. Det är även bra om hunden inte ätit frukost med tanke på allt godis den får under kursen.

Först till kvarn gäller!

Välkomna!


Mot startklass – 4 tillfällen

En kurs som riktar sig mot dig som vill satsa på lydnad med din hund. Ett kreativt arbetssätt med hunden där vi kommer att fokusera på att få en lösningsorienterad hund som tar ansvar för sina uppgifter. Vi kommer att fokusera oss på att grunda lydnadshunden och träna till att bli startklara till första tävlingsklassen i lydnad som kallas ”startklass”. Genomgång av regler, moment och bli tävlingsredo ingår självklart också i denna kurs.

Datum: 21/10, 11/11, 2/12, 13/1

Tid: 17.00 -19.00

Kostnad: 1900 kronor 

Plats: Fyra tassar, utomhus för de moment som kräver och inomhus på träningsmatta.

Max antal kursdeltagare: 7 stycken

Anmälan sker genom att ringa/besöka Fyra tassar SAMT betala in anmälningsavgift. Du är inte anmäld förrän inbetalning skett.

Först till kvarn gäller!

Välkomna!


 

Märta Andersson är en tjej från Borlänge som har tävlat hund i över 15 år. Hon har tillsammans med sin nuvarande hund ingått i det Svenska Freestylelandslaget sedan 2017 och har bland annat tagit SM-guld och VM-brons, individuellt med sin Australian Kelpie. Hon har även ett stort intresse för lydnaden och tävlat upp sin Kelpie i lydnadsklass 2 (nya klasserna) när Ingvar var två år, innan de satsade allt på Landslaget.

Märtas största fokus är att hundträning ska vara lättsamt, roligt och inspirerande. Vikten av att skapa konkreta mål för både hund och förare, samt få en hund som tar ansvar för sitt arbete med stor självsäkerhet.

 

 

 


Intresseanmälan till våra kurser sker hos oss i butiken alt. skicka meddelande till oss på Facebook.