Om oss

Lotta Andersson, VD och butiksägare

Lotta lever tillsammans med sambon Peter och dottern Wilma. De äger tillsammans fyra hundar, Hexxa, Rottweiler, Märta och Axa, Kooiker hondje samt Paxa, Schäfer. Lotta har många års erfarenhet av hundar och hon har även varit katt och hästägare. Hon tränar och tävlar gärna i bruks och är mycket ute i skog och mark på fritiden. Lotta har jobbat 20 år i zoofackhandel och har utbildats under dessa år i bla foderlära.



Katarina Liljeroth, butikssäljare

Katarinas största intresse är katter. I familjen finns fyra egna katter varav en helig Birma som hon gärna åker på kattutställning med. Katarina har tidigare haft en Schäfer som hon tränade och tävlade i bruks samt ställde ut. På gården finns även hästar som är ett annat stort fritidsintresse. Katarina har 30-års erfarenhet inom zoofackhandeln och har utbildats inom bl.a. foderlära.

 


Linn har jobbat i djuraffär i Stockholm i ca 7år, men har nu flyttat till Dalarna där hon bor med sin sambo, Rottweilern Nova och två katter. Hund och katt har alltid varit en stor del av livet och hon har gått kurser inom bl.a. foderlära, bruks och även tävlat i agility.

Linn Anjegård, butikssäljare

Linn har jobbat i djuraffär i Stockholm i ca 7 år, men har nu flyttat till Dalarna där hon bor med sin sambo, Rottweilern Nova och två katter. Hund och katt har alltid varit en stor del av livet och hon har gått kurser inom bl.a. foderlära, bruks och även tävlat i agility.